دانلود مقاله مدیریت امداد و ضرورت پهنه بندی ناپایداری دامنه ها (مطالعه موردی: پهنه بندی ناپایداری دامنه ها در شهرستان سنندج) با

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

امکانات وب


برای دریافت اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله مدیریت امداد و ضرورت پهنه بندی ناپایداری دامنه ها (مطالعه موردی: پهنه بندی ناپایداری دامنه ها در شهرستان سنندج) با pdf دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله مدیریت امداد و ضرورت پهنه بندی ناپایداری دامنه ها (مطالعه موردی: پهنه بندی ناپایداری دامنه ها در شهرستان سنندج) با pdf کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله مدیریت امداد و ضرورت پهنه بندی ناپایداری دامنه ها (مطالعه موردی: پهنه بندی ناپایداری دامنه ها در شهرستان سنندج) با pdf ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله مدیریت امداد و ضرورت پهنه بندی ناپایداری دامنه ها (مطالعه موردی: پهنه بندی ناپایداری دامنه ها در شهرستان سنندج) با pdf :

سال انتشار: 1381

محل انتشار: اولین همایش علمی تحقیقی مدیریت امداد و نجات

تعداد صفحات: 10

چکیده:

کشور ایران شامل مجموعه پیچیده ای از رشته کوههای به هم تنیده است. ناحیه ای با ناهمواری های شدید که کوه عنصر اصلی سیمای سرزمین در آن است. در دامنه های کوهستان هرکجا که شرایط زیستی مهیا بوده، انسانی سکنی گزیده و روستاها وشهرها بتدریج شکل گرفته اند. بطوریکه اکثر روستاها و شهرهای ایران در نواحی کوهپایه ای واقع شده است.
بسیاری از دامنه ها در نواحی کوهستانی در شرایط ناپایداری قرار دارند و رخداد پدیده هایی همچون زلزله، دامنه های ناپایدار را مجبور به سقوط می نماید. برای مثال زلزله 31 خرداد ماه 1369 در منجیل باعث ایجاد پدیده های لغزش گلدیان (رودبار) و لغزش فتلک شده است و توده های عظیمی از سنگ و خاک را بر سر سکونتگاه های انسانی ریخته است.
رخداد پدیده های با شدت کم اگرچه در نواحی هموار بالقوه خطرزا نیستند، لیکن در نواحی کوهستانی سوانح ناگواری را ایجاد می نماید. بطورمثال مهارآبهای سطحی یا زیر زمینی اگرجه برای دشتها نعمت به همراه داردف اما در نواحی کوهستانی سبب روان شدن جریانهای گلی و فعال شدن سولی فولکسیون می گردد. احداث جاده ها در نواحی کوهستانی اگرچه سبب ایجاد ارتباط میگردد، اما ناپایداری دامنه ها، سقوط بهمن ها، ریزش کوههادر نتیجه مدفون شدن سکونتگاه های نواحی کوهستانی در زیر خروارها سنگ و خاک و برف می شود. تغییرات اقلیمی، گرمای زودرس در بهار و همراهی ذوب برفها و بارانهای بهاری در نواحی کوهستانی از یک طرف و اشغال مسیر مسیل ها توسط انسان از سوی دیگر، همراهی سیل و سقوط دامنه ها را برای ما به همراه داشته است. لذا با توجه به دامنه هایی که توسط سکونتگاه های انسانی اشغال شده است، در مدیریت و برنامه ریزی امداد در ایران ضروری می نماید که در این خصوص ، پهنه بندی ناپایداری دامنه ها در نواحی کوهستانی و تعیین نقاط امن جهت امدادرسانی، از اقدامات اولیه باشد.


دانلود این فایل


برای دریافت اینجا کلیک کنید
مرکز دانلود امام حسن (ع)...
ما را در سایت مرکز دانلود امام حسن (ع) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : dpapers-online6 بازدید : 113 تاريخ : چهارشنبه 2 فروردين 1396 ساعت: 17:13